فواید پیاز به همراه طرز تهیه پیاز کاراملی

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، به اشکی که از چشم هایتان جاری می نمایند اهمیت ندهید؛ پیازها یک هم پیمان خوب برای شما در مبارزه با بیماری ها هستند. یک عضو ارزشمند در خانواده گیاهان تیرهء سوسن که فواید بی شماری برای سلامت شما دارند و طعم غذایی که درست می کنید را هم دگرگون می نمایند. در شرایط نابسامان مالی خرید پیاز و انواع آن از بازار، نسبت به اقلام دیگر هزینه کم تری نیز دارد. در این مقاله می خواهیم نگاهی اجمالی به فواید پیاز برای سلامتی انداخته و به معرفی طرز تهیه یک نوع غذای فرنگی با پیاز بپردازیم:

فواید پیاز به همراه طرز تهیه پیاز کاراملی

فواید پیاز کدامند؟

  • فیتوکمیکال های همراه با ویتامین C در پیاز؛ موجب تقویت سیستم ایمنی می شوند.
  • پیاز حاوی عنصر معدنی کرومیوم Chromium است. ماده ضروری کمیابی که در تغذیه انسان و متابولیسم طبیعی بدن نقش مهمی دارد و موجب تنظیم گردش خون می گردد.
  • قرن ها از پیاز برای کاهش التهاب و التیام بخشیدن به عفونت ها استفاده شده است.
  • آیا از خوردن پیاز تکه شده همراه غذایتان لذت می برید؟ اگر جواب شما مثبت است باید خیلی شاد باشید! پیاز خام فراوری کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سلامت قلب شما را حفظ می نماید.
  • ترکیب مفیدی به نام کرستین Quercetin در پیاز به نقش مهم آن در پیشگیری از سرطان معروف است.
  • زنبور شما را نیش زده است؟ فورا اندازهی از عصاره پیاز را روی محل نیش زدگی قرار دهید تا حس درد و سوزش شما التیام پیدا کند.
  • پیاز رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه مانع پیشرفت زخم معده می گردد.
  • قسمت سبز سر پیاز حاوی مقادیر زیادی ویتامین A است، بنابراین گاهی اوقات آن ها را نیز مصرف کنید.

کدامیک از انواع پیاز مفیدتر است؟

تحقیقاتی که در دانشگاه کورنل روی یازده گونه مختلف پیاز صورت گرفته است نشان می دهد که پیاز قرمز و پیاز زرد به علت داشتن محتوای فنل و فلاونوئید جزء مفیدترین پیازها هستند.

یکی از برترین روش های مصرف پیاز این است که پیاز را تا جای ممکن باریک خرد کنید، روی آن اندازهی آب لیمو بریزید و نمک اضافه کنید. اندازهی گشنیز روی سالاد بریزید و از عطر و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

طرز تهیه پیاز کاراملی

کاراملی کردن پیاز یک روش خوب برای بیرون آوردن طعم شیرین آن است. برای این کار کافیست پیاز را با کمی روغن زیتون مدتی تفت دهید تا رنگ پیاز قهوه ای گردد.

پیاز به طور طبیعی شیرین است که با پخته شدن شکر طبیعی به وسیله حرارت کم و طولانی مدت، حالت کاراملی پیدا می نماید و طعم آن فوق العاده دل نشین می گردد. از پیاز کاراملی به عنوان یکی از مواد طعم دهنده روی همبرگر، داخل ساندویچ، سوپ پیاز، انواع تارت، پیتزا، دیپ پیاز، آش، عدس پلو و … می توانید بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملی

  • پیاز زرد یا قرمز 3 عدد (زرد یا قرمز)
  • روغن زیتون به اندازه لازم
  • کره به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم
  • شکر به اندازه لازم
  • سرکه بالزامیک به اندازه لازم

طرز تهیه پیاز کاراملی

مرحله اول

پیازها را بسته به نوع مصرف به شکل دایره ای (برای همبرگر) یا نواری خرد کنید.

مرحله دوم

روغن زیتون و کره را باهم روی حرارت میانه گرم کنید تا روغن کمی جلوز ولز کند. پیازها را به روغن اضافه کنید و هم بزنید تا روغن خوب پیازها را پوشش دهد. پیازها را به طور یکسان کف ماهیتابه پخش کنید و همین طور که مرتب هم می زنید اجازه دهید بپزد.

مرحله سوم

مراقب باشید پیازها نسوزند. بعد از ده دقیقه هم زدن نمک اضافه کنید و اگر مایل بودید اندازهی شکر، تا فرایند کاراملی شدن بهتر انجام گردد. در ازای 5 عدد پیاز یک قاشق چایخوری شکر کافی خواهد بود. برای این که پیازها هنگام کاراملی شدن سفت نشوند می توانید اندازه کمی آب اضافه کنید.

مرحله چهارم

بگذارید پیازها به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند. هر چند دقیقه آن ها را هم بزنید. هر زمان پیازها به کف ماهیتابه چسبیدند و خوب قهوه ای شدند آن ها را از روی اجاق بردارید.

منبع: کتاب کاله

به "فواید پیاز به همراه طرز تهیه پیاز کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید پیاز به همراه طرز تهیه پیاز کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید