4 روش متفاوت طرز تهیه املت اسفناج

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، اسفناج در میان سبزیجات پرخاصیت برای بدن قرار می گیرد. بسیاری از غذاها با استفاده از این سبزی تهیه می شوند و با وجود مقادیر بالایی از آهن که در ترکیبات آن وجود دارد، برای افرادی که دچار کم خونی هستند بسیار مناسب است. به افرادی که علاقه دارند در وعده صبحانه خود تخم مرغ میل نمایند، توصیه می گردد طرز تهیه املت اسفناج را امتحان نمایند که در ادامه به 4 روش پخت آن اشاره خواهیم کرد.

4 روش متفاوت طرز تهیه املت اسفناج

املت اسفناج

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
اندازه سختیکم

طرز تهیه املت اسفناج

املت اسفناج یکی از غذاهای پرطرفدار فهرست انواع صبحانه در تمام دنیاست که به علت استفاده از اسفناج در کنار پروتئین موجود در تخم مرغ، انرژی زیادی را برای بدن تامین می نماید. این غذا با اشکال مختلفی مانند رول، ساده و با فر و بدون فر تهیه می گردد. بعلاوه ترکیباتی که برای درست کردن آن احتیاج دارید هم می تواند کاملا متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه املت اسفناج

برای درست کردن این املت باید ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
کره1 قاشق غذاخوری
اسفناج1 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
فلفل قرمزبه اندازه لازم
نمک¼ قاشق چایخوری

مراحل تهیه املت اسفناج

پس از آماده سازی مواد بالا، مراحل زیر را برای درست کردن آن طی کنید:

  • مرحله اول: اولین مرحله جوشاندن اسفناج برای مدت زمان 15 دقیقه است.
  • مرحله دوم: اسفناج پخته شده را با چاقو خرد کنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ ها را درون ظرفی ریخته و کاملا مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: فلفل قرمز و نمک را هم به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: درون تابه 1 قاشق غذاخوری کره ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ گردد.
  • مرحله ششم: همه مواد (تخم مرغ و سفناج) را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.
  • مرحله هفتم: پس از عوض شدن رنگ املت و طلایی شدن آن، املت را از وسط تا نموده و سپس درون ظرف مخصوص سرو کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و قارچ

استفاده از قارچ در کنار اسفناج نیز طعم منحصر به فردی را ایجاد نموده و خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و این املت را در فهرست انواع صبحانه سالم قرار می دهد. در طرز تهیه این املت، باید اسفناج وقارچ خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید. تخم مرغ ها را هم درون یک تابه دیگر ریخته و اجازه دهید بگیرند. سپس میکس قارچ و اسفناج را روی نیمی از آن بریزید و زمانی که تخم مرغ به طور کامل بست، نیمه دیگر تخم مرغ را روی آن اضافه کنید.

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر

همواره پنیر پیتزا طعم غالب را درون غذاها دارد، حتی اگر این غذا املت پیاز باشد. به همین علت نحوه تهیه املت اسفناج با پنیر را هم در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد.

برای درست کردن این املت، کافیست اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت میانه تفت دهید و سپس با کره و کمی نمک آن ها را طعم دار کنید. اکنون نصف لیوان آب به آن ها اضافه نموده و اجازه دهید اسفناج ها برای مدت زمان 10 دقیقه به خوبی بپزند. تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته بریزید. شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا یکدست گردد. کف تابه روغن ریخته و تخم مرغ ها را به همراه مواد دارای اسفناج، درون آن بریزید. در نهایت با یک لایه پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و کمی صبر کنید تا مواد بگیرد.

طرز تهیه املت اسفناج با گوجه

با استفاده از گوجه احتمالا به یاد طرز تهیه املت یا املت بادمجان می افتید. اما این املت اندکی با آن ها متفاوت بوده و علت تفاوت آن هم استفاده از اسفناج است.

برای درست کردن این غذا احتیاج به فر دارید که باید آن را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. تخم مرغ ها را درون یک کاسه ریخته و به همراه شیر، ریحان خرد شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. روغن زیتون را درون تابه نچسب ریخته و آن را با شعله میانه داغ کنید. برگ اسفناج را برای مدت 3 تا 4 دقیقه درون روغن تفت دهید. اکنون کمی کالباس بیکن خرد شده را روی اسفناج ها بگذارید. مخلوط تخم مرغ را در ردیف بعدی و گوجه های ورقه شده را در آخرین لایه قرار دهید. بعد از کمی حرارت، این ترکیب را درون فر گذاشته و اجازه دهید برای مدت زمان 12 تا 15 دقیقه کاملا پخته گردد.

چند نکته خواندنی برای املت اسفناج

اگر قصد دارید این املت اسفناج از انواع غذا با اسفناج برای وعده های غذایی خود انتخاب کنید، بهتر است چند نکته زیر را هم به فکر خود بسپارید:

  • املت اسفناج و پنیر را باید با استفاده از برگ های جوان و نازک گیاه درست کنید.
  • برای افرادی که می خواهند این املت را به صورت رژیمی تهیه نمایند، باید پنیر را از مواد اولیه حذف نموده و از روغن کنجد برای طبخ آن استفاده نمایند.
  • اگر به طعم سیر علاقه دارید، آن را هم به مواد اولیه املت اضافه کنید.
  • از املت اسفناج برای صبحانه، شام، ناهار و پیش غذا استفاده می گردد.
  • املت در ماه رمضان و برای افطار انتخاب خوبی خواهد بود.

با تهیه املت اسفناج، املت های تکراری را کنار بگذارید…

در این مطلب سعی کردیم تا هر آنچه را که برای طرز تهیه املت اسفناج احتیاج دارید، برای شما عنوان کنیم. مطمئنا روش های بسیار زیاد دیگری هم برای درست کردن این غذا وجود دارد و می توانید با استفاده از ترکیبات متنوعی این املت را تهیه کنید. اما پیشنهاد ما این است که همین روش ساده را در پیش گرفته و یک صبحانه متفاوت و خوشمزه برای خود و اعضای خانواده تدارک ببینید. بعلاوه اگر علاقه مندید که طرز تهیه املت فرانسوی را یاد بگیرید، در بلاگ وبلاگ دیدنی ها به آن پرداخته ایم.

البته، اگر برای صبحانه هوس املت نموده اید اما فرصت تهیه آن را نداشته یا مواد اولیه آن را در دسترس ندارید، از وبلاگ دیدنی ها یاری بگیرید. با سفارش آنلاین از کافه وبلاگ دیدنی ها ، صبحانه موردنظر خود را سفارش داده و در کمترین زمان ممکن در محل آدرس تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "4 روش متفاوت طرز تهیه املت اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش متفاوت طرز تهیه املت اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید