طرز تهیه اردک شکم پر بدون فر
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، اردک شکم پر را می توانید به وفور در رستوران های شمالی پیدا کنید ولی تهیه آن در خانه کار بسیار راحتی است و شما می توانید با یک رسپی فوق العاده این غذا را تهیه نمایید.
مرغ یا ماهی شکم پر جزو غذاهایی است که هواداران زیادی دارد و در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد. شمالی ها یک غذای خوشمزه مشابه دارند که با اردک درست می گردد. موادی که برای میانه این غذا استفاده می گردد داخل مرغ هم خوشمزه می گردد. برای همین اگر اردک در دسترس نداشتید از این مواد برای میانه مرغ بهره ببرید و از طعم آن لذت ببرید. گوشت اردک چرب تر از مرغ است و به همین علت گوشت نرم تری دارد. با وبلاگ دیدنی ها همراه باشید تا طرز تهیه اردک شکم پر را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اردک شکم پر
- اردک 1 عدد
- سیر 4 حبه
- آب لیموترش تازه 1 عدد
- پونه خشک 1/2 قاشق غذاخوری
- پیاز 3 عدد
- گردو 100 گرم
- سبزی شامل: گشنیز، جعفری، چوچاق و پونه خشک 2 مشت
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه 1.5 قاشق غذاخوری
- گشنیز یا پونه خردشده 1 قاشق غذاخوری
- کره به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه اردک شکم پر
مرحله اول
ابتدا یک اردک درسته را خوب بشویید و محتویات شکم آن را خارج نمایید. می توانید اردک را به صورت تمیز و پاک شده از مغازه ها خریداری نمایید. سپس داخل شکم اردک را با دو حبه سیر و فلفل سیاه و آب لیموترش تازه و پونه خشک آغشته کنید.
مرحله دوم
نمک و زردچوبه و فلفل را باهم داخل یک کاسه بریزید و به تمام قسمت های اردک و شکمش بزنید و با دست خوب ماساژ دهید تا همه جای اردک با مواد گفته شده آغشته گردد. یک پیاز را خلالی کنید و اندازهی را داخل شکم اردک و اندازهی را داخل یک ظرف قرار دهید و اردک را یک شب تا صبح داخل آن بگذارید تا مزه دار گردد.
مرحله سوم
یکی از پیازها را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید و بعد سبزی را به همراه گردو و پونه خشک و دو حبه سیر به جای مانده تفت دهید و بعد رب انار و 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا مواد منسجم شوند.
مرحله چهارم
در ادامه باید مواد گردویی تهیه شده را داخل شکم اردک مزه دارشده بریزید و آن را با نخ و سوزن یا خلال دندان ببندید. داخل یک قابلمه با گنجایش مناسب کمی روغن و کره بریزید و تمام قسمت های اردک را خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. سپس از تابه خارج کنید. 1 عدد پیاز به جای مانده را ریز کنید و کمی تفت دهید تا سرخ گردد و بعد 1 قاشق رب انار و کمی ادویه و نمک را به همراه رب گوجه و گشنیز اضافه کنید.
مرحله پنجم
در ادامه 2 تا 3 لیوان آب روی مواد بریزید و زمانی که به جوش آمد اردک را از قسمت سینه روی این سس قرار دهید و در تابه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید تا اردک بپزد. هرچند گاهی آن را تکان دهید تا ته نگیرد.
اگر به دستورهای پخت شمالی علاقه دارید، طرز تهیه شیر حلوا مازندرانی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه اردک شکم پر
- مقدار رب انار بسته به غلظت و ترش بودن آن دارد و می توانید کم و زیاد کنید.
- اگر چوچاق در دسترس نداشتید حذف کنید.
- به دلخواه می توانید از آلو نیز برای مواد میانی بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی این همبرگر را خودتان در خانه درست کنید را بخوانید.
منبع: پیام دلتا