طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر بدون دردسر و فوری
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، کباب کوبیده مرغ، یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم و عطر بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد. اما پخت کباب کوبیده مرغ روی منقل، نیاز به مهارت و زمان دارد. در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر را بررسی می کنیم. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای را مرور کرده بودیم.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر
- گوشت چرخ کرده مرغ 400 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
- پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر
1. گرم کردن فر
اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر این است که فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید تا وقتی مواد آماده شد سریع آن را در فر قرار دهید.
2. پخت کباب کوبیده مرغ
اکنون که فر در حال گرم شدن است پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید بعد گوشت چرخ کرده مرغ، پیاز آب گرفته، زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سوخاری (اختیاری) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند. در نهایت مایه کباب را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل لوله درآورید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها را روی آن قرار دهید. و در مرحله آخر سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب ها پخته شوند.
نکته: قبل از اضافه کردن پیاز رنده شده به مواد کوبیده مرغ رستورانی، آب پیاز را خارج کنید. آب پیاز مواد کباب را شل می کند.
نکات تکمیلی برای تهیه کباب کوبیده مرغ
تهیه و پخت کباب کوبیده مرغ در فر کار ساده ای است فقط کافی است به نکات ریز زیر هم دقت داشته باشید تا غذایتان کامل باشد.
پودر گشنیز؛ راز خوشمزه شدن کباب کوبیده مرغ
پودر تخم گشنیز یکی از ادویه های عالی برای طعم دادن به کباب است البته ترکیب طعم تخم گشنیز با مرغ عالی است. پس حتما مقداری پودر گشنیز برای تهیه کباب کوبیده مرغ خود استفاده کنید. البته افزودن پاپریکا به دستور کوبیده مرغ هم راهکار خوبی برای خوشمزه تر کردن این غذاست. سیر و پاپریکا هم گزینه های خوبی برای خوشمزه شدن کباب کوبیده هستند.
دلیل خشکی و سختی کباب کوبیده
اگر فقط از سینه مرغ استفاده کنید کباب شما خشک می شود. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ سرخ شده می توانید از چربی گوسفند یا گوشت استفاده کنید.
افزودن کره به این کباب هم از سفت شدن کباب جلوگیری می کند. روش دیگر استفاده از مخلوط ران و سینه برای تهیه مرغ چرخ کرده است.
منبع: کتاب کاله