طرز تهیه ترشی هویج

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، خبرنگارانـ ترشی ها ازجمله مخلفات خوشمزه ای هستند که در کنار وعده های غذایی سرو می شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی بعضی از ترشی ها هستند که می توان مواد مورد استفاده آن ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی هویج یکی از انواع ترشی هاست که هویج از مواد اصلی آن است و در ترکیب با سرکه و فلفل ترشی طعم بسیار دلچسبی دارد.

طرز تهیه ترشی هویج

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، این ترشی دستور تهیه بسیار آسانی دارد و شما می توانید با موادی که در دسترس هستند، یک شیشه ترشی خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطب طرز تهیه ترشی هویج همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی هویج

هویج: 4 عدد

موسیر تازه یا خشک: 5 پرک

فلفل سبز ترشی: 3 عدد

سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری

سرکه: به اندازه لازم

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

نمک: 1 قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به سرکه

سرکه ها انواع گوناگونی دارند و برترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم تری نسبت به سرکه سفید دارد.

نکات مربوط به فلفل سبز

فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ های قلب، کنترل دیابت، پاک سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه ترین انواع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه ترشی هویج می توانید از هر نوع فلفل تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، بهره ببرید.

طرز تهیه ترشی هویج

1 ـ ابتدا هویج را پوست کنید؛ سپس به صورت ورقه ای یا هر فرمی که دوست دارید، خرد کنید و کنار بگذارید.

2 ـ یک شیشه خشک و تمیز را بردارید. یک لایه هویج داخل شیشه بریزید؛ سپس دو پرک موسیر و یک عدد فلفل سبز ترشی روی هویج ها بگذارید و دوباره هویج بریزید. این کار را به صورت لایه لایه ادامه بدهید تا شیشه پر گردد.

3 ـ نمک، فلفل سیاه و سیاه دانه را داخل شیشه بریزید؛ سپس سرکه را اضافه کنید، تا جایی که شیشه ترشی کاملا پر گردد. درب شیشه را محکم ببندید تا هوا نکشد؛ سپس شیشه را در جای خشک و خنک بگذارید. حدود یک هفته بعد ترشی هویج خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید:

1- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می گردد.

2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید. برخی ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می دهند.

4 ـ توجه داشته باشید که در شیشه ترشی نباید باد نموده و زنگ زده باشد.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ترشی هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید