برترین غذاهای کشور آذربایجان که با دیدنشون آب دهنتون راه میفته

به گزارش وبلاگ دیدنی ها، مجذوب کننده ترین بخش یک سفر خوردن غذاها و خوردنی های خوشمزه است و باکو در کشور آذربایجان یکی از شهرهایی است که غذاهای خیلی خوشمزه ای دارد.

برترین غذاهای کشور آذربایجان که با دیدنشون آب دهنتون راه میفته

بلیط هواپیما باکو

قبل از رسیدن به معرفی غذاهای خوشمزه آذربایجان ضروری است در جریان باشید، میتوانید به وسیله سایت وبلاگ دیدنی ها به راحتی بلیط هواپیما رزرو کنید و به باکو که مرکز آذربایجان است سفر کنید.

تور باکو

وقتی صحبت از تور میشه منظور ترکیب وسایل حمل و نقل و محل اقامت در سفر هست که پس از خرید بلیط هواپیما میتونید به صورت آنلاین رزرو هتل باکو را هم در سایت وبلاگ دیدنی ها انجام بدید.

برترین غذاهای آذربایجان

با توجه به موقعیت قرار گیری کشور آذربایجان، می توانید تاثیر آن را بر غذاهای این کشور مشاهده کرد، به طوری که در باکو انواع ترکیب های غذاهای هند، چین، ترک،ایران، مدیترانه و خاورمیانه مشاهده میشود. به همین دلیل برخی خوردنی ها شاید عادی به نظر برسند مانند کباب و یا چای. اما در آذربایجان طعم بهتری دارند و با خوردن آنها نظرتان عوض خواهد شد.

کباب

آذری ها شیوه ای خاص هم در شکار و هم در طبخ گوشت برای کباب دارند و از سیخ هایی با جنس خاص برای کباب کردن استفاده مینمایند. کباب همانند ترکیه و خاورمیانه در غذاهای آذری نیز بسیار مرسوم است و البته بسیار خوشمزه نیز طبخ میشود.

برای مزه دار کردن گوشت از سبزی ها و ادویه جات ترش استفاده می نمایند، کمی سرکه به آن می زنند و سپس کباب می نمایند. معروف ترین کباب آنها نیز شیشلیک و کباب بره است که حتماً توصیه میکنیم در آذربایجان میل کنید.

قطاب

منظور از قطاب یا Qutab، قطاب با شکل و ظاهر ایرانی آن نیست بلکه یک پنکیک خوشمزه است که از گوشت و پنیر و سبزیجات در داخل آن استفاده میشود. بعلاوه پنکیک آن یک پنکیک ساده نیست و با روش خاصی تهیه میشود. این قطاب ها به شدت خوشمزه هستند.

دلمه

دلمه آذربایجانی، اصلی ترین غذای کشور آذربایجان است که با سفر به این کشور میتوانید آن را میل کنید. همانند ایران دلمه های بادمجان، گوجه فرنگی و یا فلفل دلمه وجود دارند و داخل آن با مواد خوشمزه پر میشود. پیشینه پر کردن سبزیجات و پختن آن به کشور یونان باز میشود.

باقلوا

این شیرینی لذیذ که در کشورهای دیگر همانند ترکیه و ایران نیز خورده میشود در آذربایجان به شیوه خودشان تهیه میشود و بسیار لذیذ است و معمولاً آن را با چای میل مینمایند. در تهیه این شیرینی از هل، زعفران، گردو و عسل استفاده میشود.

بادام بورا

Badambura شیرینی است که کمی از پشمک شیرین تر است و در ساخت آن از بادام و شکر و وانیل استفاده میشود.

ساج

در ایران ساج به صفحه محدب آهنی گفته میشود که بر روی آتش بیشتر برای پخت نان از آن استفاده میشود ولی در آذربایجان به آن غذایی که در آن میپزند نیز ساج میگویند. ساج ترکیبی از گوشت و سبزیجات است که داخل ظرف آهنی مخصوص طبخ می شود و موجب لذیذ شدن آن میشود. آذری ها معمولا از گوشت بره در آن استفاده مینمایند و جنس آن نیز از مس میباشد. برای خوردن نیز نان در کنار آن قرار میگیرد و کاملاً حس سنتی را برای شما القا میکند.

صبحانه سنتی آذری

مردم آذربایجان در صرف صبحانه بسیار به مردم ایران نزدیک هستند و با نان و خامه و پنیر و گردو صبح خود را شروع مینمایند. خیار و گوجه و نان محلی طعمی لذیذ به صبحانه شما میبخشد.

چای و مربا

دسر خیلی از غذاهای آذری، چای و مربا است. فرهنگ چای خوردن در آذربایجان به شدن توسعه یافته است.

لواشک ترش

لواشک های کشور آذربایجان را اگر از جاهای مطمئن بخرید به شدت خوشمزه و ترش هستند. حتما در سفر به باکو آنها را امتحان کنید.

رازهای مورد دار سفر

منبع: تریپ

به "برترین غذاهای کشور آذربایجان که با دیدنشون آب دهنتون راه میفته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین غذاهای کشور آذربایجان که با دیدنشون آب دهنتون راه میفته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید