راه اندازی اینترنت 5G در تهران
به گزارش وبلاگ دیدنی ها، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افتتاح ایستگاه اینترنت 5G در پارک آب و آتش تهران خبر داد. مشهد، شیراز و کیش نیز تا سرانجام اسفند به این تکنولوژی مجهز می شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توییتر نوشت: از فردا، استفاده عمومی از 5G ایرانسل در پارک آب و آتش تهران میسر خواهد بود و ان شاالله آن را افتتاح خواهم کرد. پس از آزمون های پیروز در مراکز دانشگاهی، نسل پنجم تلفن همراه به صورت عمومی هم در دسترس همه خواهد بود. مشهد؛ کیش و شیراز اهداف بعدی در اسفند..
نسل پنجم ارتباطات اینترنتی را به کاربران ارائه می کند که تاخیر آن نزدیک به صفر است و چندین برابر اینترنت نسل چهارم سرعت دارد. پژوهش های ایران برای دستیابی به این نسل از ارتباطات از چند سال قبل آغاز شد و اکنون در چند نقطه از شهر به صورت پایلوت در دسترس کاربران قرار گرفته است.
منبع: فرارو